The Single Best Strategy To Use For prefabrik

Wiki Article

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Çift ve tek kat ev modelleri her aileye uygun seçenekleri sunduğumuz firmamızda hem en kaliteli malzemeleri kullanıyor hem de en ekonomik fiyatları sunuyoruz.

Betonarme yapılara kıyasla yıkılma riski daha düşük olan prefabrik evler, ayrıcalıklı özellikleriyle inşaat sektörünün en önemli yenilikleri arasında yer almayı başarır. Birbirinden farklı projelerin ve modellerin yer aldığı geniş çeşitlilik arasından sizler de kendinize ve kriterlerinize en uygun olan seçeneği belirleyerek verimli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası sixteen dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Prefabrik evlerin iklimsel performansını etkileyen faktörlerden biri duvar kalınlığıdır. Kalın duvar evi çanakkale prefabrik rüzgar ve deprem hasarından korur ve ayrıca sesin evin içinde yayılmasını engeller.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Deprem ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de karşılıyor.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. tekirdağ prefabrik ev fiyatları Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine edirne prefabrik ev modelleri açıkça rıza gösteriyorum.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda tekirdağ prefabrik ev evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

edirne prefabrik Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page